"California - det bästa landet i hela världen"

Det var Noams summering av dagen som fick namnge det här inlägget. Tyvärr har jag inte fått upp några bilder här än men det kommer, det kommer. Idag har vi (Mimmi, the driver) kört över bergen till surf- och skatestaden Santa Cruz. Körde fina hybridbilen rätt ut på piren bland hundratals genmodifierade fiskmåsar och en och annan pelikan. Krabborna och ostronen låg för försäljning men mina ögon flackade fram och tillbaka efter vad som åstadkom de underliga brölandena som ekade runt piren. När Ola och Anna visade hur sjölejonen fullständigt ockuperat pelarna under bryggan och showade som bäst för oss turister var lyckan total bland både oss och kidsen. Lunch med utsikt över Stilla havet och jag lovar att då smakar de vanligaste pommes frites och calamares som ljumma sommarvindar. En latte i handen och sen bar det av ned på stranden. En livsfarlig fälla grävd-senare tog vi sikte på spelhallen och tivolit på strandpromenaden. Det lös ur ögonen på Noam bland allt pling-plong. Barnen åkte karuseller, helikoptrar och vann nallar och papporna och mammorna njöt av t-shirtväder och lyckliga barn. Till skymningen avslutade vi med vikingskeppet, en corndog följt av en pizza och tv-spel och receptet för världens bästa dag och land var till ända för den här gången. Nu ska jag bara lära mig länka till korten som jag lagt i Picasa så ska nog saker bli biff.

Kommentarer
Postat av: Lena

Åååhhh... corndogs... t-shirtbreeze...ljumma sommarvfläktar i håret... Själv längtar jag efter ett liv utan att-göra-listor. I övermorgon går flyttlasset till Z och... ja, ni vet ju precis - fy farao vad mycket JUNK man har!! Vårt plan lyfter 4 januari - när landar ert?



Kram från de gråa vindarnas land.

2009-11-23 @ 09:46:08
Postat av: Anonym

2009-11-23 @ 19:46:32
Postat av: mamma

låter som det inte går nån det nöd på Er...va härligt att få säga ord som t-shirtväder, Stilla havs utsikt och sånt, blir allt lite avundsjuk men samtidigt glad för er skull. krama grabbarna från mej /mamma

2009-11-23 @ 19:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback