Vårhelg

Det är ju helt makalöst skönt att gå på helg när vädret är som det har varit i helgen. I fredags drog Johan och Katarina ut mig och vi tog oss ända bort till Imperiet för två drinkar. Mycket trevligt. Parkhäng har det blivit en hel deloch cyklarna är nu servade för att gå in i säsong. Premiär till jobbet i veckan för min el-hoj, som verkar ta tid att ladda. Igår kväll tog vi mod till oss att packa picknickkorgen och åt middag i parken. Trots hundra filtar kapitulerade Mimmi efter en halvtimme och Noam hade inte fått i sig en enda matbit utan lekt vid snuskdammen hela kvällen. Nåja sommaren är lång får vi hoppas. Lördagen rundades dock av på bästa sätt då Oskar och Carro kom över på lite te/vin/öl-häng. Söndagmorgonen ägnade jag och Noam åt barnteatern Sagan om det röda äpplet. Noam uppskattade den inte lika mycket som Vem är ensam men var klart nöjd ändå. Sen bar det av ut i närförorten för att känna på temperaturen och jag kan inte säga att jag blev överväldigad. Centrumet i denna onamngivna förort (vi kanske hamnar där trots allt och då vill vi ju ha gäster) var öde och inger som en vän också påpekade miljonprogramskänsla (ett nytt mäklarord månne?). Man ska dock säga att visa delar av området är riktigt fina medan andra inte var lika inbjudande. I en av dessa delar tittade vi på en fyra och de två unga mäklarna hade ingen bra dag. Grannen står nämligen på balkongen och kör hårt med bandsågen, balkongen över är inklädd i kamoflagenät och ett gäng ungar som skriker och mordhotar varann stup i kvarten har parkerat utanför porten. Att sedan uteplatsen är stage-ad med plastblommor till tusen i förhållande till områdets i övrigt kala balkongen gjorde intrycket snarare än värre. Det blev inget 2,5 miljoners bud den här gången.

Grilla

Marc hade tagit med en kompis till stranden och grillat så vi tittade förbi på kvällen igår. Noam är numera en hooked campingräv och jag har lovat honom att vi ska grilla på stranden mer eller mindre varenda kväll i sommar. Nu vet ni vart ni har oss i juni, juli, augusti.

Vårsol

Vi passade på att njuta av vårsolen på stranden i Ystad. Det blåste dock lite väl för Idris så jag ställde mig i lä medan Mimmi sprang som en hind över dynorna.

Bombning

Noam bombade trappan hemma hos mormor och morfar.

Flaggknas

Här längst ner i landet har danskarna lurat bönderna att köra halva flaggan i rött istället för blått. De är bra att vifta med iallafall...

Finns nu på twitter

Nu finns jag även på Twitter under namnet Bullpappan. Hoppas få upp lite påskbilder från Skåne innan helgen är slut.