Minibrats på Stadion

Inatt är det derby och jag utlyser härmed en tävling. Den som kan hitta en person i myndig ålder i den patetiska apklacken vinner en öl på Kvarnen. Forza Bajen!

När vi ändå pratar fotboll måste jag nämna Malmö FF eftersom jag vet att en del halvdanskar läser bloggen. Nu stänger MFF av sin målvakt för att han gjort en runkgest mot motståndarfansen för att visa vad klubben står för. Andra tongångar var det när Joseph Elanga misshandlade sin fru gul och blå - han fick självklart spela för sitt och klubbens bästa. Fy fan! 

Kommentarer
Postat av: Tommy

Det där är helt sjukt, bara för att Malmö inte har något att spela för så passar det. Hade det gällt guldet hade det varit andra tongångar. Skön seger igår!

Postat av: Marc pölseman

Eller när Litmanen råkade öppna en flaska med läsk på midsommar så att kapsylen träffade honom så illa i ögat att han fick avstå en massa matcher. Han skadade visserligen bara sig själv men det är galet att åtgärder inte togs i fallet Elanga.

För övrigt har ju er bästis åkt på dagsböter för att ha misshandlat sin fru. Det var hans rykte och karriär i sjön, folkkär intet längre!

2008-10-21 @ 11:52:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback