Brand

Inatt vaknade vi av att aircon-apparaten smällde och stod i. Först fattade vi inte vad det handlade om eftersom det var full storm ute och de konstiga ljuden i stan avlöser varann för jämnan. Tillslut kopplade vi dock att det var från airconen som smällarna kom och precis när jag fått upp Noam och den gravida hustrun ur sängen small det till ordentligt och lågorna stod ut från apparaten mot väggen. Vakten kom upp och vi fick tag på brandsläckaren som står bredvid sängen och lyckades släcka ganska fort. Nu stod vi dock med en hus som var fullt av pulversläckardamm och vilka mängder vi pratar. Förutom att hela rummet såg ut som en lyckad julafton hade skiten spridit sig både ut i vardagsrummet, in på muggen och en bit in i Noams rum.
Bara att sätta igång och städa, vilket tog sin lilla tid trots hjälp från två vakter. Vi gick och la oss i ett annat rum ( lätt skakade) och försökte somna om efter ett tag.
Dagen har gått åt till att försöka hitta vad som gått snett tillsammans med 10 förstå-sig-påare som inte snackar ett ord vettig engelska och inte fattar ordet varför. Hur kan man om man lagar aircons och 135 cm lång komma för reparation till någons hus utan stege? är en annan fråga jag vill ha svar på.
Imorgon ska vi till kusten och vila upp oss till söndag. Men hade någon gett mig en flygbiljett till Sverige idag hade jag gladeligen hoppat på planet - så urbota trött på khmerlogik och idioti.
Har några saker kvar att lösa idag...och det kan ta sin lilla tid.
Suck!

Kommentarer
Postat av: anna

OJ! Tur att det inte gick värre än vad det gjorde då!!!

Postat av: Katja

Åh fy! Tack för att du är en light sleeper som vaknade innan det var för sent och lyckades få son och hustru.

Kanske gör detta det lättare för er att flytta tillbaka till Sverige. Här har vi inte så värst många aircons.

2008-11-11 @ 20:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback