Lite nytt

Efterspelet till branden i Sihanoukville är nästan skrattretande med tanke på historien och det kommande valet i april. Hun Sen själv kliver in och råkar plötsligt ha 200000 dollar över som han ska bygga upp den nya marknaden för. Dessa säger han vara hans privata pengar och inte statens (ooops, trodde det var samma) som han skänker tillsammans med CPP-kepsar till alla som jobbar med marknaden. Det konstiga är att precis samma historia utspelade sig i en annan provins för några månader sedan (läs föregående inlägg). Det är så genomskinligt att man blir äcklad hur han dumförklarar människorna här.
Nere vid Sotheros Boulevard håller polisen på att köra bort fattiga människor som bor där. Något nytt och flashigt ska byggas. I morse stod en utbränd polisbil på platsen men inte ett ljud i tidningen om vad som hänt. Folk är arga med all rätt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, vi var nere 2 v i Sihanoukville över jul och nyår. Det var intressant att läsa din blogg, känner igen väldigt mycket. Vi vaknade på natten och såg alla eldsflammorna, men vi trodde väl aldrig att den skulle vara anlagd.
Nu är vi hemma och magen börjar bli lite åt det normala hållet. Hade gärna stannat nån vecka till men vi får trösta oss med att vi har vanlig toa med toapapper, kan dricka vatten ur kran, vara mindre än 10 pers i en personbil och slippa ha ac i rummet.

Ha det så skönt i fortsättningen

Peter o Gunnel i Skara

2008-01-09 @ 17:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback