Små marginaler

Får väl börja med att ursäkta mig till Anna, Kent och Elma. Jag hade tänkt att lägga ut en massa fina bilder på er och från det galna nyåret när datorn kraschade som vanligt. På lånedatorn får jag inte lägga in något, därför har det dröjt.

Tänkte berätta om ett vardagsexempel på hur små marginaler människor lever på i det här landet. En bekant har en tuk-tuk-förare som hon brukar åka med. Härom veckan blir han påkörd av en oknha (rik laglös överklass) och en backspegel på den feta Lexusen går sönder, han erbjuder sig att åka och köpa en ny trots att det inte var hans fel. Okhnasen drar vapen och slår honom sönder och samman, tillkallar sen polisen som syr in honom. Han får i finkan veta att om han inte betalar 100 dollar får han inte tillbaka sin tukis och för varje dag han sitter inne kommer beloppet att dubblas. Desperat ringer han till vår bekant och ber om att få låna 50 dollar så att han kan betala sig ur finkan och få tillbaka tukisen.
Vi bor i Vilda Västern!

Kommentarer
Postat av: Katja

Läs Expressens artikel om SIDA-anställdas gratisresor i dag torsdag den 21 feb ( nätupplagan). Varför finns inte ni med på listan?
saknar er - kramar till Noam. skicka gärna lite bilder på honom!

2008-02-21 @ 11:26:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback