Khmer New year del 2 Kampot

Khmer New year del 2 KampotResan mellan Kep och Kampot blev inte riktigt vad vi hade tänkt oss. När det började regna fungerade plötsligt inte våra vindrutetorkare. Krypkörning när det var lugnt och paus när det regnade hårt blev konceptet som till slut tog oss till "Mangoträden" (på franska). Härligt med yta för Noam att springa på, pingis, badminton, bad och lekplats + andra familjer med barn. Bland annat ägaren till de tre populäraste restaurangerna i stan. Hans son inledde med: 
- Do u know FCC? 
Jag: - Yes! 
Han: My daddy owns it! Do u know Pacharan?
Jag: - Yes!
Han: My daddy owns it! Do u know Fresco?
Jag: Yes!
Han: My daddy owns it! (end of conversation)
Pappan var väldigt trevlig dock. Värre var det med fransmännen och deras ungar, my god, men vad fan e det för fel på fransoser? (sorry farmor)
Alla franska föräldrar vi stötte på (och det var många) kedjerökte konstant och gav fan i vad deras ungar gjorde hela tiden, vilket var slogs, mobbade andra, lekte krig/slagsmål osv osv. Helt sjukt!

Vi bodde två nätter i en träkoja av enklare snitt men fräscht och bra mat billigt. Minus för tupparna och korna som tävlade om att låta mest under huset (på pålar) tidigt på mornarna. Då pratar vi 4!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback