Kim Jong Il på middag?

Independence Monument har renoverats och avtäcktes igen för någon vecka sedan. Runt Fallosstatyn har det byggts fontäner med ljus under som skiftar i färg var tionde sekund ungefär. Givetvis är detta stans nya attraktion och folk valfärdar dit på kvällarna för att se miraklet. Opraktiskt nog så ligger monumentet mitt i en rondell vilket gör det lite bökigt när ett par hundra ska parkera sin moppe där för att hänga vid "the place to be". Givetvis har det stationerats ut vakter runt hela monumentet så att ingen ska komma nära de nya fina fontänerna och trapporna (där det finns gott om plats att sitta, stå, hänga i rondellen).
Som krydda på verket hänger banderoller uppe där Nordkoreas demokratiske ledare Kim Jong Il välkmnas det varmaste till landet. Är bra sugen att smyga upp på natten och bara rita dit "Not so" före - Democratic leader of Korea på banderollen.
Men man vill ju leva också...
Mimmi har besökt ett av fängelserna här vittnat om att det inte är något ställe att spendera tid på. Men om man tar med diplomatpasset...hmmm!
Nää.
Funderar på att hänga upp en parallell banderoll istället : Kim Jong - Wanna come to dinner, deliciuos swedish meatballs and serious talk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback