Söndag, långt ifrån stan...

Ett rätt på V75 tack vare en enorm överanalys. Så här skulle det ha låtit: Spika svanen i första och sjätte, form i stallet. Gå emot omgångens största favorit om du vill ha pengar. Spika Erik från spets i lopp 2. Gardera klass tre och stona, där skräller det alltid. Sista loppet, överpacat och bakspår vinner. Då hade ni suttit en halvmille rikare idag...suck!

Noam simmar med mycket kämpatakter. Har tagit sig över från långsida till långsida i bassängen.
Träffade en svenne: Jimmy igår på fotbollen som sålt allt och flyttat hit till flickvännen. Mimmi tror han är en skummis men det grundar sig enbart på att han försörjer sig på nätpoker och inget på hans personlighet. Spel är djävulens påfund ;)
En trevlig prick tyckte jag.
Igår kväll hade vi barnvakt igen och var ute och åt på lyxigaste restaurangen Phnom Penh har att erbjuda (Topaz)med Tove och Jonas. Kom väl upp i 800 spänn för fyra stycken trerätters med vin och hade en riktigt sjysst måltid. Var tvungna att sunka ner oss lite sen och drog ner till Riverside och irländska Wholly Rhino. Det var ju St Patricks Day igår så vi trodde det skulle vara rulle. Kvar på stället satt Jimmy och hans polare John + några till. Alla irländare hade varit dyng vid åtta och gått hem =)
Tog en öl och snackade lite innan tuken tog oss hem.
Två fotbollsmatcher i hettan igår känns i benen idag för övrigt.

Vaknade på fel sida imorse och har inte lust till nåt. Väntar in SM-finalen i bandy ikväll...Webbradion får assistera. Appropå Bajen hittade jag denna fantastiskt bittra intervju med fd bajenspelaren Björn Runström på nätet: http://www.bjornrunstromfans.com/
Stor humor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback