Skamannons=2000-talets skampåle!

Andrew lär mig mycket om det här landet på gott och ont. Under våra morgonkaffe får jag höra historier om det här landet som får en att hissna. Idag berättade han om hur något filippinskt företag köp sjön som ligger mitt i stan av staden Phnom Penh. De har i sin tur kastat ut alla människor som lever på och omkring sjön. Vem som har pengarna för försäljningen-ingen vet. 
Han berättade om att ett företag köpt den olympiska stadion och marken däromkring under förutsättning att de skulle renovera anläggningen. De enda som hänt på flera år är att de byggt en stor konstig byggnad i utkanten av området. Varje gång några röster höjs om vad som stod i köpavtalet från början, betalas det av med mutor och det blir tyst igen. 
Han berättade om den föredetta polischefen som flytt landet och sedan pratat ut om hur han mördat folk på beställning i Kambodja. I tur och ordning: Singapore, Australien, Malaysia och Filippinerna vill inte ha med honom att göra och på något sätt lyckades Kambodja muta loss honom under de TRE timmar de tog för den nya domaren på Filippinerna som skulle ta sig an målet att tillträda. När han skulle börja jobba med caset satt polischefen redan i fängelse I KAMBODJA.

Idag gjorde jag för övrigt en intressant upptäckt i tidningen: Skamannonsen!
Enligt Andrew är detta vanligt förekommande i dagstidningarna. Det är alltså en annons där någon som fått sparken från sitt jobb hängs ut med bild i tidningen. Ungefär: Den här idioten har gjort bort sig!

För övrigt har vi haft mycket roligt åt en jobbannons där en: Coffeemaker söker arbete. Jobexperience: Coffee Latte, Hot Chocolate and Hot Tea. Sandwich.
Vi har bestämt oss för att anställa när vederbörande lärt sig göra Irish Coffee!
Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback