Dagens Noam och var fan é Papa?

-Papa ringer inte. Mimmi blev lovad att få veta var det superhemliga jammet på fredag skulle äga rum och lämnade glatt ut sitt nummer till vår svenska Världsstjärna. Inte ett ljud än och vi börjar misströsta...

Konfliktlösning i Kambodja: Vid Hotell Himawari var det skottlossning härom dagen. När chauffören på Mimmis jobb var där sköt en tjänsteman vid Ministry of Interior mot en fruktförsäljare som hade muckat med hans fru. Han/hon duckade och kulan gick rakt in i polska ambassadörens bil. Han satt inte i som tur var.

Dagens Noam: Noam är hungrig och vill ha mat. - "Man ringer på telefonen här så kommer en med mat i ryggsäck till dörren"
Ja, vi lever lyxliv här.

Kanske, kanske har vi också ett nytt hus på gång. En kåk som de ville ha för mycket betalt för tidigare har nu blivit nedsatt i pris och vi är med i matchen igen. Ska försöka kolla på huset imorgon, sist vi var där var det inte färdigbyggt. "The Fantastic Garden" som skulle byggas blev tydligen ett träd ur asfalten som kommer vara fint om några år, enligt Mimmis chef.

Chenda kom till jobbet (hem till oss alltså) idag och var helt blåslagen. Hon hade suttit bakom en kompis på moppen och blivit påkörd. Som vanligt smet skurken och hon hade legat avsvimmad på gatan. Vi skickade hem henne för att vila och då blev hon livrädd att hon inte skulle få komma tillbaka imorgon. Hon påpekade extra noga att det inte hade varit hennes fel och ursäktade sig för att hon inte log så mycket idag. Imorgon får vi inhandla hjälm om hon känner sig bättre. Det kommer bli svårt att hålla henne hemma men jag får väl kolla hur hon mår och skicka hem henne igen. Döden är som sagt jävligt närvarande i det här landet....

Kommentarer
Postat av: Micke

Dags att lägga upp lite bilder, vi börjar glömma hur ni såg ut! Hur stor har Noam blivit sen senaste bilden?
Saknar er och det känns lite tomt här hemma nu när våren kommer och folk börjar komma ut ur sina vintergömmor, nu saknas ni! Vi får hålla ut till sommaren då Rio ska få träffa sin kusin, Morbror och Tant Mimmi!

2007-03-22 @ 14:34:38
Postat av: Syrran/Faster/Emilie

Ber om ursäkt för Micke. Mimmi är inte tant Mimmi utan moster Mimmi enligt familjetradition, precis som Kjell alltid varit morbror Kjell för mig och Abbe. Annars kan inte annat än hålla med Micke om att ni är saknade i vårsolen.

2007-03-22 @ 15:02:56
Postat av: framor/mamma

kan bara instämma med övriga familjemedlemmar. Jag kommer aldrig och vill aldrig vänja mej vid att Ni är borta. Saknaden kommer när jag minst anar. Ta hand om Er Chenda och om varandra tills vi hörs igen. Hoppas Mimmi mår bättre nu och att ni kommer iväg till havet...

2007-03-22 @ 15:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback