Go whiteboy go whiteboy go!

Ja, vad gör man inte för att sporra sig själv. Andra dagen fick jag kämpa lite mer med träningsmålen och gick förmodligen back ändå då jag glufsade en pizza med läsk till middag.
Tisdag: 60/140 minuter på cykeln gjorda och 290/1000 situps (Upp med Hawaiin, ner med Hawaiin, upp med Hawaiin....)

Noam var inne på tredje dagen med feber efter sitt otäcka insektsbett i häcken. Såret läker bra dock och febern har gått ner så var inte oroliga. Har han feber imorgon igen åker vi till kliniken och kollar igen. Tyvärr har de ju en tendens att skriva ut stark jäkla antibiotika för varje sticka i fingret här så vi försöker vara lite coola och lita till hans (och våra egna, när vi är sjuka) kroppars förmåga att läka själva istället för att dynga sönder immunförsvaret. Givetvis med stor övervakning av allmäntillståndet.

Katarina är här sedan några dagar och det är kul att få visa upp sin stad och vardag. Hon är också på bättringsvägen efter en förkylning, så imorgon ska vi nog ut på Mekong och cruisa lite i solnedgången igen och på fredag har Elsewhere sin månadsfest så då är det bara vara frisk som gäller.

Kommentarer
Postat av: farmor

men stackars lille Noam då...det måste ha varit en riktig elaking som han satte rumpan på. Hoppas kalaset i söndags var roligt ändå...trots febern. Får man se ett kort på lille Stålmannen snart?

2007-07-31 @ 19:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback