Välja sina tillfällen

Man ska välja sina tillfällen att göra rätt saker. Gå på restaurang med trötta barn i trotsåldern till exempel...
Efter att ha packat och flyttat upp alla saker till nya fina lägenheten så var nog både jag och Noam för trötta för ett restaurangbesök egentligen. Men gå skulle vi, för det hade vi bestämt....stupid!
Khmer Surin bjöd på fantastisk inredning med bastmattor och kuddar på golvet (barnvänligt, tyckte vi) och LEVANDE LJUS.....(inte bra kombo).
Noam fnattade direkt när vi kom och satt inte still en sekund dvs. sprang runt, hoppade i alla kuddar och skrek som en stucken gris varenda gång vi lyfte bort honom från något ställe som var två sekunder från att bli eldsvåda.
Fantastiskt bra käk slevade vi i oss med en hand och kastade oss ut med en stressmage av inte denna världen. Onda ögat av västerlänningarna...
Det lustiga (värsta) är att alla khmerer bara ler och tycker han är exotisk och rolig när han vill starta ta-mig-lekar inne bland deras bord medan dumma mamma och pappa säger nej, inte springa, folk blir arga om du gör så osv. Och Noam är ju en showman - så, så länge det finns en publik som ler så kör han. Magsår.

På dan lekte Noam med Michael (nya tysta svenska polaren) vid poolen. Noam kramar, tar med, visar simning och showar för en förundrad Michael som tittar storögt. Skönt att han inte är lika speedig tycker pappa.

Syster yster du undrade om det kommer fler speltips och svaret är ja. Förrutom att leverera spikar till V75 har jag tänkt att en gång för alla bevisa för Mimmi att jag inte bränner sååå mycket pengar på gambling utan faktiskt vinner in en del också. Här börjar därför "LÅNGSJALEN". - En lax har satts in på Unibet och ska förvaltas så länge som möjligt. Ja, egentligen började den igår då jag satte en peng på att allas vår Benke Larsson skulle göra mål i sin första match för Manchester United, nuvarande kapital är således: 1070 kr.
Varje eventuell invunnen långsjal kommer att gå till Fonden för fattiga nära och kära i Sverige som vill hälsa på i Kambodja. Ansökning och motivering till medverkan i fonden görs via mail eller på bloggen. 



Kommentarer
Postat av: Syster/Faster

Ålskar "Långsjalen" - vilken idé och vilket namn.
Filar självklart redan på min första motiviering för att få ta del av storvinsterna som kommer att segla in.
(Funkar det med smicker?)

2007-01-09 @ 13:03:22
Postat av: Abbelibabba

Smicker och en kopia på lönespeccen funkar...ni är direktkvalificerade: Fotbollsskadad student och cirkusarbetare som ska vara föräldralediga, säger allt ;)

2007-01-10 @ 02:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback