V75analys

Nu har jag finkammat nätet på info om lördagens v75 och kommit fram till följande:

Lopp 1.

Siver div. 2140m auto.

Favorit just nu är 9)Heavy Flamingo m B.Goop. Att syna favoriter från bakspår är ju dock alltid kul och många säger att tex 12)Dominik OH som vann ett lopp från utvändigt ledaren sist är en bättre häst. Spets tros 1)Maxi Lotus ta - Har Kolgini slippat formen till hemmaplan? 6) Run for Vuggt  har inte visat form på länge och galopperade sist. Han får E. Adielsson i sulkyn nu och är en bra häst i grunden.

Kari Lähdekorphi har inte visat form i stallet på länge och har haft många hästar sjuka (varning, varning!) men 2)Peasant Gallant och 4)King Value är bra hästar.

Intressant är att en häst som Chipolo Oak endast är spelad till 2% medan ex Unibet hade hästen nere i 8 gånger pengarna och rankad femma i loppet. Säger en del om kapaciteten.

Jag tycker Dominik OH är den som känns intressantast bakom favoriten.

 

Lopp 2. 

Stolopp, 1640m med voltstart = skrällvarning!

3)Even Southwind favorit på 73%, sitter troligen i ledning och Uhrberg brukar kunna hålla koll på tempot - en tänkbar spik. Däremot tycker jag den är väl överstreckad med tanke på att det ett stolopp av låg klass med orutinerade hästar. Det finns några tänkbara skrällar.

8) Some Gold gick bra i senaste loppet och vann från dödens, Roger Walmann har form på stallet - 7% just nu.

13) Florence  Broline har mött bättre hästar än dessa och gjort det bra, får E. Adielsson i sulkyn nu - 20%.

5) Raw Silk tror många på men jag tror att den kan få problem med spåret även om B.Goop kör. Kommer även den från Lädrets stall=varning för sjukdom.

Av de övriga tror jag mest på 2)Tilde Silvio-13% och Scoccos Finess - 6%(Takter har form oxå) men här kan man ta med ett kul namn lika gärna om man inte tror på favoriten. Alla har chans.

 

Lopp 3

Gulddiv. 1640m auto

Det här ska stå mellan tre hästar tror de flesta men många spikar i detta lopp. Några säger 1) Sundance Clover missar aldrig spets och vinner från ledningen, andra menar att 3)Lukas Lupin (som i o för sig slagit bättre hästar) Spetsar och vinner från ledningen. Kommer från Lädret så lite varning kanske? Vissa hävdar att 4)Skogans Joker krossar allt oavsett. Dessutom är 7) Harpos King of pop nedspelad på toton, vet ej varför.

Letar man skräll tror jag på 9)Robinson Starlight och B. Goop-7%.

 

Lopp 4,

Klass 3, 2140m Volt

11)Commander Crowe  favorit 75%, obesegrad men spår 11, tung balans=minus säger tränaren, gillar helst att gå främst och orutinerad. Kan vara hur bra som helst och tror man det spikar man. Har ju trots allt vunnit sina lopp.

1) In the Mood satt med krafter kvar sist, dags nu?

6) Spike Dimanche intressant med Erik A och spetsläge. Kan hålla hela vägen eller kommer favoriten ångande och alla släpper ledningen?

3) Pearsall delivery har jag feeling för. Flemming Jensen brukar bara gå till start när han har ordentlig vinstchans och tror på sina hästar.

10) Komet Fh sägs vara en bra häst - 4% nu.

 

Lopp 5

Stolopp 2140m Volt

Tror det står mellan 7) Cacao och 11)Vanilla sky (som vann sist) men får skor på nu kanske, kolla innan ni spelar.

9)Tango Gold med Svanen ska ha en spurt som är okej.

 

 

Lopp 6

Klass 2, 2640 m Volt

11)G K Ante Knockout favorit som galopperar ofta och med orutinerad kusk, väljer jag bort helt.

Var inne på att spika 4) Saviola som fått läget efter strykning på nr 2. men vill varna för 7) Roger Qui om Erik A kör till ledningen.

 

 

Lopp 7

Bronsdiv 2640 m Volt

Brukar inte skrälla i brons och inte idag heller tror jag.

Heltäckt på 3,9,12 där många system spikar nr 12. Själv tror jag mest på 9) Royal Snix med Erik A.

 

 

Lycka till alla spelare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback