Trötta soffkilar

Trötta soffkilarIdag höll jag Noam vaken i bilen för att vi skulle hinna hem innan han somnade. Jag han ta fram badkläderna när Noam lagt sig på sängen och vilat lite. Jag la mig brevid och en sekund senare sov jag. Vaskade av sovsvetten i poolen och lagade middag innan Mimmi kom. Burkpäron med choklad på i ugn blev det till efterrätt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej mina små myskillar...vanorna hemifrån sitter ser jag, härligt. Abbe du nämner värmen mer och mer nu. Har det gradvis(nästa en Micke ordvits...) blivit varmare sen i kom till Kambodja. How hot is it?

2007-01-24 @ 19:09:18
Postat av: syrran/clara

vad söta, det ser varmt ut, här blir det bara kallare och kallare, jag längtar till er. 1000 pussar och kramar

2007-01-24 @ 19:29:53
Postat av: Micke.

Fanns det suhsi och ostbricka också, tur att vi inte har tillgång till sån lyx till de priserna här hemma, då hade micke snart vägt 7000 kilo!
Undrar vidare om du kan sätta en pall leo på nån båt så kan jag plocka upp den i värtahamnen till våren nån gång, skulle nog spara in de pengarna ganska omgående, lär väl motsvara 5-6 bira på cafe´t!
Inte helt nöjd med att bli jämförd med den halvtama ordvitsen ovan.
Liten bajen update till dig Albin: Har hört att bajen såg till att få ut absoulut Max av försäljningen av Von Schleebrugge även om det kan vara svårt för oss utomstående att Traore (tro det på gutemål)!

Sköt om er så hörs vi snart igen!

2007-01-24 @ 20:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback