Pool på förskolan

Pool på förskolanIdag var vi tillbaka på förskolan - I can. Här är stora poolen på bild. Vi fick träffa Miss Julie som kommer bli Noams lärare och som har tre assistenter till sin hjälp i klassen med 2-3 åringar. Det första hon sa när vi påpekade att han inte var flicka som hon trodde var:
- Oh, he would have been so cute if he had been a little girl. (He IS cute, you bitch) ;)
Ojoj, här får inte pojkar vara söta insåg fort genuspedagogerna och började smida strategier för att kunna ta upp dessa frågor på ett smidigt sätt.
De verkade i alla fall väldigt bra och Noam kastade sig in i lekar själv (barnen hade vila) med assistenterna. Har börjat slipa engelskan idag och några fraser satt klockrent direkt, får se om han minns nåt imorgon.
Roade mig med att åka runt och kolla lite möbler idag men insåg snart att stödja de lokala tillverkarna av möbler både blir snyggare och billigare än den pompösa stilen i möbelaffärerna. Tog lite kort på saker jag tänkte kopiera dock, hehe!
Om bara Noam somnar snart blir det lyx med gott vin och Sideways på datorn ikväll på balkongen.

V75: Tror på: Cooper Pedy i första, Stensro General i femte och Closed Case i sjätte. Kanske G Moll i sista också. Spikar om jag fick välja: Cooper och Stensro. Lycka till ni som spelar.


Kommentarer
Postat av: mamma/farmor

den där fröken Julie kommer snart inse att även pojkar kan vara söta. Noam kommer att ta även henne med storm, säkert. Vad är det för fina fraser du lärt grabben nu då. Kanske vi får ett exempel på hans språkbegåvning i en lite vidoesnutt på nätet. Sitter hemma med en ögoninfektion och fick ett sting av längtan efter charmtrollet. Lucky miss Julie....

2007-01-12 @ 16:03:26
Postat av: Anonym

Så nu ska han gå in i möbelbranchen också hmm
Jag kan ge dig lite tips, har varit 6 ggr på IKEA på 2 veckor, o ett gäng andra möbelaffärer.
Nu undrar vi här hemma lite hur Mimmi har det?
Hur går det för henne? Vad gör hon? Hur har hon den? Vad kan jag söka för bistånd från SIDA för att personligen kunna göra en insats i Kambodja?
Kramis pappa /farfar /svärfar Marc

2007-01-12 @ 19:08:03
Postat av: Faster

Den som inte blir tagen av Noam som han är finns inte. Lilla Julie kommer att lära sig en läxa utan att ni behöver påpeka någonting tror jag.
Är du inredaren av huset? Intressant. Några tankar som du vill dela med dig av?

2007-01-13 @ 12:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback