Pias hus

Vi tittade på ett hus i förmiddags. Egentligen lagom stort men med hus väldigt inpå knuten. Sen fick vi en chans att titta på Pias hus (det som Yvonne tycker att vi ska ta över i juni eller augusti när Pia åker). 
Och vad är det första vi får se när vi kliver in genom dörren: BILJARDRUM!!!! Vi hade inte behövt se resten eftersom Mimmis största dröm i livet är ett eget biljardrum och Noam har suktat efter biljardbordet med tioårsgräns i Skånegläntan sedan han var ett halvår gammal.
Otroligt fint hus dessutom (har ni sett Cribs på MTV) med plats för båda släkterna och lite till...way to big alltså, men med.....BILJARDRUM!!!
Jag tror vi börjar gå i biståndsarbetarfällan och gått från: - Vi behöver inte ha så stort, vi ska inte ha nån hemhjälp....till: I WANT IT ALL!!! JUST ONCE IN MY LIFETIME!!!! NU ELLER ALDRIG!!!! BILJARDRUM!!!!!BILJARDRUM!!! BIIIIIILJAAAAAARDRUUUUUM!!!!!!

Ja, jag bara garvar åt mig själv just nu...

Kommentarer
Postat av: Micke!

I´m there!

2007-01-09 @ 11:49:37
Postat av: Micke!

Från pool till pool! (Arne Hägerforsare)

2007-01-09 @ 11:51:10
Postat av: Syster/Faster

Ha ha, det är lite roligt att vara överklass ändå! Ni får väl ta in några stackars fattiga släktingar i huset för att lätta på det dåliga samvetet.
Jag är ju så jävla bra på biljard också!!!!!

2007-01-09 @ 11:55:18
Postat av: mamma/farmor

njut, njut och njut...ett besök i överklassen lyx och flärd skadar inte...så länge rötterna är där de först grodde. Låter bra att ni rustar för ev påhälsningar från oss inför hösten! Jag kan lära mej spela biljard!!!

2007-01-09 @ 12:52:08
Postat av: Bill och Marie Hagberg

Nu har Du det kämpigt att stå emot alla frestelser.
tänk på stackars farmor och farfar som harhaft ett helt liv i sådan omgivning. och njutit därav.
Vi väntar på en intern skildring av Din födelsedag.

2007-01-09 @ 17:20:11
Postat av: Katja

Jag säger bara - anden är villig men köttet
( eller soyakorven) är svag. Varför ska ni INTE ha biljardbord och hembiträde? Akta er så ni inte hamnar i Lyckliga tillsammans - fällan. Ni vet, den där scenen när de pratar om att man inte får läsa Pippi Långstrump eftersom hon är kapitalist som har en säck med guldpengar.
Du Abbe slipper förresten hela debatten här i den lilla monarkin i norr om hur dåliga fritidshemmen är; ren förvaring, ingen klar pedagogik osv.För övrigt är allt väl här i den januari som vissa kallar vår.

2007-01-09 @ 22:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback