Kommit upp oss redan

Vi har inte hunnit vara i landet mer än en vecka men redan kommit upp oss.
Flytt sker imorgon, upp till tredje våningen. En lite ljusare lägenhet i samma stil som den vi har nu men med två balkonger vi hoppas få möjlighet att utnyttja mer.

Idag var vi på en fantastisk brunch hos Mimmis chef och Noam fick äntligen träffa lite andra barn i sin egen ålder. Han gick helt i spinn efter att lekt med mamma och pappa i en vecka. Han sprang runt i det gigantiska huset och lekte med allt tills han var högröd i ansiktet och svetten rann - då fortsatte de utomhus...
Vi fick bära in honom i bilen till sist.
Vi fick många bra tips om allt från förskolor till var man köper justa möbler och hittar en bra nanny.
Alla är väldigt trevliga och hjälpsamma mot oss som ni hör.

Youtube-siten bråkar med mig och jag har inte lyckats ladda upp mina senaste filmalster. En liten video på min nya uppfluffade frisyr efter att ha varit till khmer-frissan och en liten snutt på Noam när han sjunger i sin morotsmikrofon uppflugen på stolarna i köket (en blivande superstar).

Noam har för övrigt fått flyttpuffar till armarna och kämpar som en besatt med att lära sig simma i poolen. Hela kroppen är spänd som en stålfjäder och kämpar med att inte komma under ytan med munnen, samtidigt som han försöker komma ihåg att ta simtagen pappa lärt ut med både armar och ben. Ingen lätt match när man e 2 och ett halvt. Han är tapper dock och berömmer sig själv varje gång han tar sig in till kanten igen.
Även i detta fall fick vi bära den unge mannen under protest från aktiviteten.
Mycket vilja och mycket intryck.

När vi kom hem från Eva (Mimmis boss) började Noam prata om dagis och det tog ett tag innan vi fattade att han nog trodde att det var sitt nya dagis han hade varit på eftersom vi pratat om att besöka ett ställe här i veckan.

Trött nu men satt uppe och såg Henke stänka sin första kasse i United-tröjan och Mimmi la sig i sängen och kolla film. Bra utbud på dvd för 1-2 dollars beroende på var man köper dem.

Nä, go natt alla!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varit på Ikea för 6 ggn under detta lov, jippie.
Alice kom på 3 dje plats i Nyårscupen i fotboll bland 16 lag, stänkte in en pyts i match om tredje pris. papps

2007-01-07 @ 21:35:04
Postat av: Faster/Syster

Fisken kommer att chocka oss alla och lära sig simma innan 3 år det kan jag sätta hur mkt som helst på. Han är ju ett geni!
Är så nyfiken på din kramer-frilla, kan bara tänka mig vad mycket roliga saker man skulle kunna göra med ditt barr. Hittade Noams vantar i Mimmis jackficka idag och kunde inte låta bli att snusa lite på dem. Högg lite i magen när jag kände doften av Noam (blandat med grus, snor kanske lite hundbajs). Kanske var ett dåligt beslut att gnugga sitt ansikte med en 2-årings väl använda vantar?

2007-01-08 @ 11:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback