Kan inte sova

Va, varmt de e´....
Kan bero på den överhettade laptopen i knät och att pulsen är uppe i hundratjugo efter deckaren som jag har som kvällsläsning just nu. Kan inte sova, för mycket som snurrar i huvudet.

Imorgon ska vi till förskolan på besök igen. Hoppas kunna få i Noam redan på måndag då han inte gjort annat än att tjata om sin nya skola. 
- Pappa, åkta till skolan sen? Pappa, bada poolen, min skola?osv.

nej, dags att göra ett nytt försök. Go natt Svedala!

Kommentarer
Postat av: Katja

Måste få veta hur Noam reagerade på sitt nya dagis. Hur har han överhuvudtaget tagit omställningen? Så märkligt att ni, som är mig så nära, är så långt borta på andra sidan jordklotet och att ni svettas medan vi fryser i snålblåsten med regnet piskande mot bleka kinder.

2007-01-11 @ 17:34:46
Postat av: Marc

Vilket härligt lyxproblem med värmen. Hur fixar Noam den? Plötsligt blev det sommar för er och när som helst blir det än värre här.
Dagis i Kambodja låter hur exotiskt som helst. Hoppas lillkillen (och stortomten) lyckas plocka upp en hel massa khmer. Ni hade kunnat ha världens mest interna diskussioner sen.

2007-01-11 @ 19:59:32
Postat av: Anonym

Det jag skulle kommentera, har jag förstått att din mamma redan gjort på samma sätt som jag tänkt.
Vilket föräldrarpar. Jag säger bara forsätt att njuta, men behåll fötterna på jorden och var ödmjuk för det du möter.
Härligt att se er, har längtat efter er redan innan ni åkte. Nu sitter jag på tåget från Gävle, känns ungefär likalångt hemifrån som Kambodja, varit o världsförbätrat lite igen, lite snö ligger som ett täcke över landskapet. 1:a ggn jag är uppkopplad på nätet på ett tåg. Världen krymper.
Har du börjat leta efter vår bar och resort ännu?
Pussa Noam o Mimmi. 5-1 HIF - Vetlanda i bandyn
satt på VIP läktaren i onsdags, starka öl i tältet
Var i Uppsala igår torsdag o bestämde mig för att
finalen måste jag gå på. Fick du mail av Hagis han hade gett upp algförsäljningen i Karibien.Han kanske vill massera på vår resort. Farsan

2007-01-12 @ 13:18:45
Postat av: Syster/Faster

Kom just hem från plugget, tentan gick ok tror jag, det har blivit liiite kyligare i sthlm nu typ 0-gradigt. Ska träna på att gå igenom isen med skridskoutrustning på måndag, så jag satt på t-banan mede alla skridskogrejer, kände mig som en skaplig idiot (med tanke på att det inte finns nån is!) och fick en hel del underliga blickar. Vi ska tydligen ringa till någon gih-jour kl 9 på sön kväll och då ska våra friskus/fanatiska/idiot-lärare ha hittat upp någon vi med typ 2-3 mm tjock is på. Det ska bli jätteroligt, öh nä! Längtar efter er, pussa Noam och krama Mimmi riktigt ordentligt så ses vi snart och hörs ännu snarare!

(Tror att dagis kommer att bli en dunder succe för Noam och slippa er tråkvuxna lite grann, barn är den enda sorts människor som inte blir obekväma även trots att de inte förstår vad de säger till varandra!)

2007-01-12 @ 13:42:05
Postat av: Micke

Det var givetvis jag som skrev det förra inlägget! Emilie ska nog inte gå igenom någon is just nu!

2007-01-12 @ 13:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback