Isbjörnar på gatorna här

Förstasidan på Cambodia Daily idag: Köldrekord i Phnom Penh, så här kallt har det inte varit på 27 år.
Då hade de till sin förskräckelse mätt upp 16 grader Celsius på termometern på natten. Kambodjanerna har de senaste dagarna klätt sina spädbarn i stickade mössor - så kallt tycker det är och det är ju inte annat än att man bara kan skratta åt det när man hör hur ni har fightats mot storm och minusgrader hemma.
Dagens kommentarer kommer från en liten kille som heter Zack som bor på området. Jag och Andrew hängde vi poolen när han kom förbi och han såg ut som han frös.
Andrew: Are you cold Zack?
Zack: Yes, yes I think its the snow is coming soon. (och menar det i 25 plusgrader)
Andrew: Have you ever seen snow Zack?
Zack: No!
Andrew: Ok, keep on waiting.

lite senare kommer han tillbaka...
(och håller sig i snoppen genom shortsen)
Andrew: Do you need to pee pee Zack? The toilet is there.
Zack: No, but you know Andrew my penis is so itchy all the time.
Andrew: Oh, I see.

Tittat på nya hus och bilar idag och börjar bli riktigt fed up med att vallas runt och öppna motorhuvar, deala priser och lyssna på slemmiga mäklare. 
Hämtade lite grejer hos Pia och konstaterade efter att ha gått igenom alla lådor att jag inte kunde hitta våra cd-skivor i någon. Borde fylla en låda själv ungefär. Hur fan ersätter man 500 skivor man har samlat på sig genom livet, köper nya? 500 gånger 200 spänn= 100 000. Det är väl bara ladda ner det du gillar säger 18-åringarna nu och för er kan jag berätta att jag igår konstaterade att klockradion vi köpt i Sverige gått sönder i frakten fungerar idag när Mimmi hittade en magisk knapp på den som hette Stand by! Det måste betyda Självlagning eller nåt sånt på engelska...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback