Naken på åkern

class="image" src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/154294/images/2007/pict2364_1186322411_7991652.jpg" alt="Naken på åkern" width="400" height="300" />


Nej, här fanns inget naket. I väntan på de nya Kambodjabilderna från Nikonen får ni hålla till godo med åkern på Gotland där vi tog våra kvällsbad och kvällsduschar ur slangen. God damn Sverige är vackert!

Dagen har fördrivits med brunch på Gasolina och lek med Noam, sedan Mimmi och Katarina körde ännu en SPA-vända med massage och vaxningar av ben. Noam var någon slags hemmasnickrad superhjälte som skrämmde bort monster och pappa fick komma i den fiktiva sportbilen och hämta upp emellanåt. En egen sagobok började skrivas och ritas på samma tema men blev allt för flummig till och med för att pappa skulle kunna hålla storyn tillslut.
Noam fick för övrigt tusen bilar i födelsedagspresent och pappa genuspedagogen med bilhat fick bita sig i handen och inse att vi lämnat upplysta Söduur för Asien. Huvudsaken var ju Noams glädje givetvis men det är så jäkla meckigt att klämma ner de stora förbannade Barbiedockorna i de minsta sportbilarna...

Träningsdisciplinen höll veckan ut. 20 minuter hojka och 100 situps idag gör att målet på 140 minuter hoj överskreds med en halvtimme och att 1000 situps blev gjorda. Är stolt men asbesviken att jag inte har frambringat minsta sexpack än. Vaffan Napoli! Situpsbänk med lite lutning ska inhandlas imorgon tillsammans med en lite för tight ny kostym som motivation. Sluta äta pizza och dricka bärs - Glöm det! ;)

Kommentarer
Postat av: Katja


Ja, men pizza är ju gott. Ibland iaf. Så njut och tänk på att livet inte blir bättre för att du späker dig.
Hur är det på jobbet för dig Mimmi? Mycket att göra efter semestern? Själv är jag i gång med skrivarkursen som har blivit poppis; 45 elever har jag nu och har anställt en lärarassistent.
Saknar Noam jättemycket och vill verkligen komma till er så snart husförsäljning etc är klart. Är det verkligen så fullspikat i stora huset att det inte finns plats för en liten mormor?

2007-08-05 @ 19:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback